اعلام نحوه ارائه خدمات در واحدهای آموزش، تحصیلات تکمیلی، دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنّی - صفحه اصلی - دانشکده مهندسی شیمی
- یک‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۱

پایگاه خبری - تحلیلی

دانشگاه تهران دانشگاه بدون دخانیات

مرکز مشاوره دانشگاه تهران

تمامی اخبار در یک صفحه

اخبار آموزشی

تحصیلات تکمیلی

آرشیو تمامی اخبار

رویدادها

انتشار کتاب روش‌های عددی کاربردی در مهندسی شیمی (به زبان انگلیسی) توسط آقای دکتر مستوفی

قابل توجه دانش آموختگان و دانشجویان گرامی؛

با توجه به شیوع و اوج‌گیری بیماری کرونا جهت جلوگیری از انتقال ویروس و حفظ سلامت همگانی، از کلیه مراجعین به معاونت‌های آموزشی و دانشجویی دانشکده‌های فنی تقاضا می‌شود جهت ارتباط با واحدهای زیر، از طریق لینک‌های معرفی شده درخواست خود را ارسال و از مراجعه حضوری اکیداً خودداری نمایند.

اداره آموزش کارشناسی پردیس:

جهت ارتباط با اداره آموزش کارشناسی پردیس از طریق سامانه its3.ut.ac.ir منوی «ثبت و ارسال درخواست» بخش «پردیس ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی قسمت «پردیس فنی - اداره آموزش مقطع کارشناسی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام فرمائید.

اداره آموزش تحصیلات تکمیلی پردیس:

جهت ارتباط با اداره آموزش تحصیلات تکمیلی پردیس از طریق سامانه its3.ut.ac.ir منوی «ثبت و ارسال درخواست» بخش «پردیس ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی قسمت «پردیس فنی - اداره آموزش تحصیلات تکمیلی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام فرمائید.

لازم به توضیح است که ظرف 48 ساعت کاری به درخواست شما پاسخ داده خواهد شد، در صورتی که در این مدت پاسخی دریافت نکردید شناسه درخواست خود را از طریق شماره تماس‌های 02161114269 و 02161114273 به دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی اعلام نمائید تا پیگیری‌های لازم انجام گردد.

بخش دانشجویی و فرهنگی:

جهت ثبت درخواست تسویه حساب با امور دانشجویی (وام‌های صندوق رفاه دانشجویان، خوابگاه و تغذیه) یا بنیاد حامیان دانشکده فنی (وام قرض‌الحسنه فنی‌یار / شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی) از طریق آدرس engstudent.ut.ac.ir/payup اقدام نمائید.

جهت ثبت درخواست سایر موارد از طریق آدرس engstudent.ut.ac.ir/contact-us و یا از طریق سامانه its3.ut.ac.ir منوی «ثبت و ارسال درخواست» بخش «پردیس ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی قسمت «پردیس فنی - معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس فنی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمائید.

لازم به توضیح است که ظرف 48 ساعت کاری به درخواست شما پاسخ داده خواهد شد، در صورتی که در این مدت پاسخی دریافت نکردید شناسه درخواست خود را به ایمیل دفتر معاونت به آدرس engstudent@ut.ac.ir جهت پیگیری ارسال نمائید.

لازم به ذکر است تمامی درخواست‌ها در سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه ثبت و قابل پیگیری می‌باشد.

نشریات داخلی

کنفرانس ها