حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از دانش آموختگان و اعضای هیئت علمی از ایده هسته های فناوری - صفحه اصلی - دانشکده مهندسی شیمی
- پنج‌شنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۱

پایگاه خبری - تحلیلی

دانشگاه تهران دانشگاه بدون دخانیات

مرکز مشاوره دانشگاه تهران

تمامی اخبار در یک صفحه

اخبار آموزشی

تحصیلات تکمیلی

آرشیو تمامی اخبار

رویدادها

انتشار کتاب روش‌های عددی کاربردی در مهندسی شیمی (به زبان انگلیسی) توسط آقای دکتر مستوفی

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد از ایده هسته‌های فناور دانشجویان، دانش آموختگان و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه تهران حمایت نماید.
صاحبان ایده‌های فناور با قابلیت ایجاد کسب و کار با سطح آمدگی ۱ تا ۶ می‌توانند در قالب برنامه رویش و شکوفایی شرکت نمایند. (برنامه رویش: TRL1-3 ، برنامه شکوفایی: TRL 4-6)
شروع فراخوان: 22 مردادماه لغایت 15 شهریورماه
ثبت نام متقاضیان فقط بصورت آنلاین و از طریق وبگاه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و منحصراً، در بازه زمانی فراخوان اعلام شده انجام می‌شود و امکان بررسی درخواستهای ایمیلی، کارتابلی و یا خارج از بازه زمانی مقرر وجود ندارد.
متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر از این فراخوان با شماره ۸۸۲۲۰۷۰۰ الی ۴ داخلی ۱۶۴/۱۵۴/۱۹۲ تماس بگیرند.

لازم به توضیح است جهت پاسخگویی به سوالات پیشرو مبنی بر ثبت نام این فراخوان الزامی است در وبینار رایگان (آشنایی با برنامه‌های حمایتی مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران) روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه ساعت ۱۵ ثبت نام نمائید.

جهت ثبت نام لطفاً روی لینک زیر کلیک نمائید

http://utstpark.ir/royesh_shokofaei/‌‌حمایت پاک و علم و فناری دانشگاه تهران از دانش آموختگان و اعضای هیئت علمی از ایده هسته های فناوری

نشریات داخلی

کنفرانس ها