فراخوان هفتمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت و فناوری انرژی

هفتمین کنفرانس بین‌المللی فناوری و مدیریت انرژی" در روزهای 9 و 10 شهریورماه 1400 توسط مرکز تحقیقات مدیریت انرژی دانشگاه محقق اردبیلی و با حمایت انجمن انرژی ایران برگزار خواهد شد.

این همایش فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی مواد و سایر رشته‌های مرتبط در زمینه‌های مختلف مرتبط با فناوری و مدیریت انرژی می‌باشد. بدینوسیله از کلیه اساتید دانشگاه، دانشجویان و پژوهشگران دعوت می‌شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی خود در زمینه‌های مختلف مهندسی مرتبط با این همایش همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

برای اطلاعات بیشتر از محورها، تاریخ‌های مهم و سایر برنامه‌های کنفرانس، به آدرس ieanc2021.ir مراجعه نمایید.

دبیرخانه هفتمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت و فناوری انرژی