مهلت ثبت‌نام جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد - صفحه اصلی - دانشکده مهندسی شیمی

تحصیلات تکمیلی

آرشیو تمامی اخبار

رویدادها

انتشار کتاب روش‌های عددی کاربردی در مهندسی شیمی (به زبان انگلیسی) توسط آقای دکتر مستوفی

مهلت ثبت‌نام جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

روابط عمومی پردیس البرز- معاونت دانشجویی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای مهلت ثبت‌نام در بیست و نهمین و سی‌امین جشنواره دانشجوی نمونه را تمدید کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت می‌شود ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و شیوه نامه انتخاب دانشجوی نمونه، از ۲۰ آذرماه لغایت 11 دیماه ۱۴۰۰ با مراجعه به سامانه جامع امور دانشجویان (سجاد) و یا آدرس اینترنتی portal.saorg.ir با تکمیل نمودن فرآیند ثبت‌نام، در جشنواره شرکت نمایند.

ضمناً به جهت رعایت حال دانشجویان و دانش‌آموختگان سال ۹۸ به بعد و نیز به دلیل تلفیق دو جشنواره با یکدیگر موارد ذیل به آئین نامه مصوب سال ۹۸ افزوده شده است که فقط مختص اجرای جشنواره ۱۴۰۰ خواهد بود:

نکته اول: بر اساس ماده ۲ بند ۴ آئین نامه مصوب سال ۹۸؛ حذف نیم‌سال بدون احتساب در سنوات (حذف ترم تحصیلی) به دلیل شرایط کرونایی به عنوان سابقه سنواتی نیم‌سال تحصیلی لحاظ نمی‌گردد.

نکته دوم: در خصوص دانش‌آموختگان بعد از فراخوان سال ۹۸

دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه سال ۹۸ دانش‌آموخته شده‌اند می‌توانند با رعایت بند ۲-۴ آئین‌نامه مصوبه ۹۸ در جشنواره نمونه سال ۱۴۰۰ شرکت نمایند.

نکته سوم: شرط سنی شرکت در جشنواره استثنائاٌ در جشنواره ۱۴۰۰ حداکثر ۴۱ سال می‌باشد.

نکته چهارم (مهم): ۳ امتیاز به صورت افزوده به دانشجویانی که در زمینه کرونا فعالیت داوطلبانه داشته‌اند؛ تعلق می‌گیرد.

آئین نامه جشنواره

شیوه نامه جشنواره