برگزاری مراسم اهدای «جایزه دکتر هاشمی» و «بورسیه مهندس آرش نوابی شیرازی» در دانشکده مهندسی شیمی

29 06 2026 16:35

کد خبر : 238907571

تعداد بازدید : 492

مراسم اهدای «جایزه دکتر هاشمی» و «بورسیه مهندس آرش نوابی شیرازی» روز یکشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۵، با حضور حامیان این جوایز، جناب آقای دکتر زین‌العابدین نوابی شیرازی و جناب آقای دکتر رضا فرجی‌دانا، اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزیده، در اتاق شورای دانشکده مهندسی شیمی برگزار شد.

این مراسم با هدف تجلیل از دانشجویان برگزیده و ارج نهادن به تلاش‌ها و دستاوردهای علمی آنان برگزار شد. در این دوره، آقای احمدرضا زندی به‌عنوان برگزیده «جایزه دکتر هاشمی» معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین آقایان پارسا بداقی، کامیاب صفایی، محمدحسین برنجی و خانم معصومه اصغری به‌عنوان برگزیدگان «بورسیه مهندس آرش نوابی شیرازی» معرفی شدند.

در ادامه مراسم، ضمن اهدای «جایزه دکتر هاشمی» و «بورسیه مهندس آرش نوابی شیرازی» به دانشجویان منتخب، از تلاش‌های علمی، پژوهشی و دستاوردهای ارزشمند آنان تقدیر به عمل آمد. این آیین با تأکید بر اهمیت حمایت از استعدادهای برتر و تشویق دانشجویان به تداوم فعالیت‌های علمی و پژوهشی، در فضایی صمیمی و علمی به کار خود پایان داد.